Over mij

Mijn naam is Esther Bathoorn, trotse eigenaar van ZoTrouw, weddingplanner en buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Mijn kracht als weddingplanner is het kunnen omzetten van ideeën en wensen naar een concreet concept, waarbij de bruiloft heel persoonlijk wordt. Tijdens de hele voorbereiding houden jullie zelf de controle over jullie trouwdag.

Mijn verhaal

Jarenlang heb ik met enorm veel plezier huwelijken en feesten mogen organiseren op De Vicarie. Ik was het eerste aanspreekpunt van bruidsparen, sprak met hen hun wensen en onze mogelijkheden door. Koos een bruidspaar ervoor om op De Vicarie hun huwelijk te laten voltrekken, dan verzorgde ik de intake waarbij het levensverhaal aan bod kwam. Tijdens de huwelijken trad ik op als bode. Een prachtige tijd, waarbij ik iedere keer weer ontroering voelde tijdens de feestelijke plechtigheden.

Nadat de Vicarie ophield te bestaan heb ik besloten mijn droom te gaan verwezenlijken. Zo is ZoTrouw langzaam ontstaan. Mijn kracht als BABS is dat ik jullie levensverhaal goed voorbereid en op een warme, persoonlijke manier kan voordragen. Altijd gepaard met een lach, soms met een kleine traan.Als jullie trouwceremonie zo vorm krijgt dat jullie en de mensen om jullie heen ervan gaan stralen, is mijn missie geslaagd.

Mijn droom is uitgekomen, graag help ik ook jullie dromen uitkomen!

Meer informatie

Wil je meer weten over wat ik voor jullie kan betekenen op jullie trouwdag, neem dan contact met me op voor een vrijblijvend gesprek!